Privacy Policy

PRIVACY VERKLARING

  • BDMS  verwerkt persoonsgegevens overeenkomstig deze privacyverklaring.
  • Voor verdere informatie, vragen of opmerkingen omtrent ons privacy beleid,
  • kan u ons contacteren via  contactformulier op de website.

Verwerkingsdoeleinden

  • BDMS  verzamelt en verwerkt de persoonsgegevens van klanten  die zich VRIJWILLIG  registreren op de website
  • met het oog op het leggen van contacten met andere leden voor vriendschap, relatie of het invullen van vrijetijd.
  • De klant moet zijn profiel volledig en waarheidsgetrouw  invullen, moet minimum 1 foto toevoegen
  • om toegang te krijgen tot het interne gedeelte dat de profielen bevat van de andere leden.

Rechtsgrond(en) van de verwerking

  • Persoonsgegevens worden verwerkt na uitdrukkelijke toestemming van de klant .
  • De klant geeft bij zijn registratie actief toestemming via OPT IN om de meegedeelde gegevens ter beschikking te stellen
  • van de andere inschrijvers op de dating – netwerk- website .
  • De klant heeft bij zijn registratie via OPT IN de gebruikersvoorwaarden aanvaard.
  • Zonder aanvaarding kan geen profiel worden aangemaakt.

 

  • De categorieën van de verwerkte gegevens zijn gekend bij de Belgische Privacy commissie
  • onder het verwerkingnummer VT 005060360.
  • Het unieke identificatienummer toegekend aan de verantwoordelijke voor het verwerken van de gegevens
  • is het volgende : HM003025729
  • De verwerkingsverantwoordelijke is de zaakvoerder , Robert Joos

Overmaken gegevens aan derden

  • Enkel indien dit noodzakelijk is met het oog op het innen van openstaande rekeningen
  • zullen de persoonsgegevens van de klant worden gedeeld

Beveiliging

  • DATING PRO ,  leverancier van het programma , garandeert de nodige technische en organisatorische maatregelen
  • ter bescherming van de persoonsgegevens in de zin van de beveiliging van de interne database tegen hackers
  • en beveiliging  via continue back up tegen verlies van gegevens wegens technisch falen .

Bewaarperiode

  • De persoonsgegevens verwerkt voor klantenbeheer zullen worden bewaard
  • gedurende de termijn die noodzakelijk is
  • om aan de wettelijke vereisten te voldoen (onder andere op het gebied van boekhouding).

Recht van inzage, verbetering, wissing, beperking, bezwaar en overdraagbaarheid van persoonsgegevens

 

  • De klant kan zijn profiel tijdelijk verbergen onder de voorwaarden zoals verrmeld in de ‘ gebruikersvoorwaarden ‘
  • die via OPT IN  zijn aanvaard bij de registratie van het dating profiel.

Direct marketing

  • BDMS waarborgt dat de geregistreerde gegevens niet zonder schriftelijke toestemming worden gebruikt voor marketing.
  • Een gegeven schriftelijke toestemming is herroepbaar.

Indienen van klacht

  • De Klant beschikt over recht om klacht in te dienen bij de Commissie voor de Bescherming van de Persoonlijke Levenssfeer
  • (Drukpersstraat 35, 1000 Brussel - commission@privacycommission.be).
  • De klant wordt verzocht eerst contact op te nemen via het contactformulier .

Extra info

GDPR waarborgen          Gebruik cookies         Register verwerkingsactiviteiten

 

priva